Mate pusteny vetrani v lete?
-
abraka
Mate pusteny vetrani v lete?
Cusik lidickove. Mate pusteny ted vetrani? Mne prijde ze kdyz to pustime vubec to nechladi je sileny vedrinko.
Re: Mate pusteny vetrani v lete?
Co mate za jednotku? Pokud pasivni bez zemniho registru, tak ani nema co chladit.
My chladime tim, ze v noci otevreme co nejvice oken a rano je zavrem. Rekuperaci mame pres leto vypnutou.
My chladime tim, ze v noci otevreme co nejvice oken a rano je zavrem. Rekuperaci mame pres leto vypnutou.
Ave ... Dabrakaabraka píše:... kdyz to pustime vubec to nechladi ...
a vítám v
New Level.
Correct.
Pozorovat a sdílet poznatky dál - ThumbUp.
iGoNY
-
abraka
Mirecku nasla jsem tam atrea duplex rc. Zemni registr asi nemame. Jak to poznam? Koupili jsme dum i se zarizenim a jsme jen dve holky s mamuskou nasi zlatinkovou. Vubecky v tech bedynkach netusime o co go.mirek píše:Co mate za jednotku? Pokud pasivni bez zemniho registru, tak ani nema co chladit.
-
Pedro
Abraka, jste tak dementní nebo to jen ze sebe děláte?abraka píše:Mirecku nasla jsem tam atrea duplex rc. Zemni registr asi nemame. Jak to poznam? Koupili jsme dum i se zarizenim a jsme jen dve holky s mamuskou nasi zlatinkovou. Vubecky v tech bedynkach netusime o co go.mirek píše:Co mate za jednotku? Pokud pasivni bez zemniho registru, tak ani nema co chladit.