Mate pusteny vetrani v lete?

Obecné otázky - Teorie - Výpočty - Legislativa
abraka

Mate pusteny vetrani v lete?

Příspěvek od abraka »

Cusik lidickove. Mate pusteny ted vetrani? Mne prijde ze kdyz to pustime vubec to nechladi je sileny vedrinko.
mirek
dopisovatel
dopisovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Mate pusteny vetrani v lete?

Příspěvek od mirek »

Co mate za jednotku? Pokud pasivni bez zemniho registru, tak ani nema co chladit.
My chladime tim, ze v noci otevreme co nejvice oken a rano je zavrem. Rekuperaci mame pres leto vypnutou.
metball
dobrovolný redaktor
dobrovolný redaktor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od metball »

abraka píše:... kdyz to pustime vubec to nechladi ...
Ave ... Dabraka
a vítám v
New Level.

Correct.

Pozorovat a sdílet poznatky dál - ThumbUp.

iGoNY
abraka

Příspěvek od abraka »

mirek píše:Co mate za jednotku? Pokud pasivni bez zemniho registru, tak ani nema co chladit.
My chladime tim, ze v noci otevreme co nejvice oken a rano je zavrem. Rekuperaci mame pres leto vypnutou.
Mirecku nasla jsem tam atrea duplex rc. Zemni registr asi nemame. Jak to poznam? Koupili jsme dum i se zarizenim a jsme jen dve holky s mamuskou nasi zlatinkovou. Vubecky v tech bedynkach netusime o co go. :lol:
Pedro

Příspěvek od Pedro »

abraka píše:
mirek píše:Co mate za jednotku? Pokud pasivni bez zemniho registru, tak ani nema co chladit.
Mirecku nasla jsem tam atrea duplex rc. Zemni registr asi nemame. Jak to poznam? Koupili jsme dum i se zarizenim a jsme jen dve holky s mamuskou nasi zlatinkovou. Vubecky v tech bedynkach netusime o co go. :lol:
Abraka, jste tak dementní nebo to jen ze sebe děláte?
Odpovědět