a) podlaha x strop
b) kruh x obdélník
c) pevný x flexi
d) plast x pozink
e) strom x chobotnice.
Odborníci vědí, prosím o názory.
Jen pro odlehčeníRacochejl píše:...
Odborníci vědí
...
Čím to, že na "žapadě" to nevědí? Tam se v drtivé většině případů realizují právě chobotnice.anoanym píše: ... odborníci vědí, že "chobotnice" je vhodná jen v ojedinělých případech. Například pro zónové větrání, kde každá místnost je samostatná zóna.
Já to vidím přesně naopak. Flexi vedená podlahou se zaizoluje velice jednoduše současně s izolací podlahy. Nic jednoduššího než PUR pěna asi už není. Nemusí se nic stříhat, měřit, obalovat, přichycovat, ...JakeS píše: c) zde bych řekl, že nakonec flexi byly celkem akceptovány s tím, že hlavní nevýhoda je v obtížném izolování
To je dobrá připomínka, viděl bych tam jen zádrhel když mám výustky pod střechou. Zastříknutí PUR pěnou asi technicky OK, ale cenově ?Ferin píše:Já to vidím přesně naopak. Flexi vedená podlahou se zaizoluje velice jednoduše současně s izolací podlahy. Nic jednoduššího než PUR pěna asi už není. Nemusí se nic stříhat, měřit, obalovat, přichycovat, ...JakeS píše: c) zde bych řekl, že nakonec flexi byly celkem akceptovány s tím, že hlavní nevýhoda je v obtížném izolování
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti