Dobrý den,
Potřeboval bych poradit automatický přepínač/časovač/regulaci pro malou rekuperační jednotku HR100r. Jde mě o programovatelné přepínání výkonu 1 a 2 stupně. Tak aby se nemuselo manuálně přepínat. Napr. 12hod. Na stupeň 1 a následně.12hod. Stupeň 2.
Stačí nějaký zcela základní.
Díky
Regulace HR100r
Re: Regulace HR100r
Co treba arduino a 2 relatka ? Nebo pokud to ma bezet trvale, tak staci i jedno relatko.
Jenom pozor na spravne zapojeni. Kdysi jsem ho zapojil spatne a spalil se motor. Sice jsem pa koupil novy motor, ale nebyl uplne levny. Holt za chyby se plati.
Libor Vejpustek
Jenom pozor na spravne zapojeni. Kdysi jsem ho zapojil spatne a spalil se motor. Sice jsem pa koupil novy motor, ale nebyl uplne levny. Holt za chyby se plati.
Libor Vejpustek
Pokud to nepotřebujete měnit každý druhý den, dal bych do rozvaděče nebo i do krabičky na zeď digitální časové relé, třeba něco jako toto https://www.tipa.eu/cz/spinaci-hodiny-n ... gIie_D_BwE
To me nakonec taky napadlo, ale byl jste rychlejsi.Škarda píše:Pokud to nepotřebujete měnit každý druhý den, dal bych do rozvaděče nebo i do krabičky na zeď digitální časové relé, třeba něco jako toto https://www.tipa.eu/cz/spinaci-hodiny-n ... gIie_D_BwE
Je to jednodussi a nejspis i levnejsi a spolehlivejsi varianta, kterou zvladne zapojit vetsina.
Libor Vejpustek
-
Trust
A dokáže tento časovač přepínat v nastavený čas jednotlivě stupně výkonu? Jsou dva.
Rád bych aby jednotka jela stále jen se dle nastavení přepínal výkon.
Díky
Rád bych aby jednotka jela stále jen se dle nastavení přepínal výkon.
Díky
Konkrétně tenhle typ je první co na mě vyběhl když jsem to dal do gůůglu, ale ano, na výstupu je relé s přepínacím kontaktem, takže ON je zapnutý jeden a OFF druhý, stačí se držet schématu od jednotky tam to v podstatě mají přesně nakresleno. Ten přepínač co je tam kreslený je vlastně výstupí relé spínacích hodin.