zdravim, chcem sa opytat... mam drevostavbu na patkach nebolo by vhodnejsie kvoli stabilnejsej teplote nasavat vzduch do rekuperacnej jednotky spod stavby ako z boku fasady? stavba je velka 20x8m tak v strede by uz teplota bola mozno ina...
klady: mozno stabilna teplota leto zima
zapory: mozne nejake plyny pod stavbou,...
nasavanie vzduchu spod stavby
-
Unstrech
Re: nasavanie vzduchu spod stavby
Zkuste si odpovědět, co asi způsobí, že teplota pod stavbou bude jiná. Plánujete stavbou zakrýt nějakou sopku? Navrtal jste uprostřed stavby parovod?drevovzduch píše:nasavat vzduch do rekuperacnej jednotky spod stavby ...v strede by uz teplota bola mozno ina...
- drevovzduch
- Kontaktovat uživatele:
teplota bude asi ina...nebude to vo volnom priestore..ale..ak budem nasavat vzduch tak sa mi to premiesa z okolitym vzduchom a podchladim si stavbu...hmm tak ze budem nasavat tiez chladnejsi vzduch...vsetko je to hypoteticky
ked mam stavbu na patkach a nemienim to uzavriet fukne vietor a tiez sa mi prevetra spodok stavby...je to prast alebo uhod
ked mam stavbu na patkach a nemienim to uzavriet fukne vietor a tiez sa mi prevetra spodok stavby...je to prast alebo uhod
- Ondřej Letohradský
- Kontaktovat uživatele:
Stejně je to s nasáváním na půdě nebo skrz garáž, pokud nejsou vytápěný sousedem.drevovzduch píše:...je to prast alebo uhod